Overslaan en naar de inhoud gaan

Een gedeeld postvak maken in Office 365

Wanneer je gebruikt maakt van Office 365 (Microsoft 365 Basic, Standaard of hoger) dan is het mogelijk om een gedeeld postvak te maken. Het idee van Microsoft achter een gedeeld postvak is dat je een aparte mailbox aanmaakt waar één of meerdere mensen in kunnen werken. Waarom een gedeeld postvak gebruiken? Het aanmaken van een gedeeld postvak heeft een aantal voordelen:

Lees meer...

Hoe maak ik een subdomein aan?

Als je gebruik maakt van een domeinnaam dan is het mogelijk om zelf hier subdomeinen voor aan te maken. Een subdomein is een domein wat deel uitmaakt van een andere domein. Het is een domeinnaam binnen je eigen domeinnaam. Omdat je zelf de beheerder bent van je eigen domeinen, mag je zelf bepalen welke naam jij je subdomein geeft. Omdat een subdomein een onderdeel is van je eigen domeinnaam, zal je subdomein altijd eindigen met je eigen domeinnaam.

Lees meer...

Verschil Microsoft account en werk of school account

Tegenwoordig heeft iedereen bijna wel een Microsoft-account. Je hebt een Microsoft-account nodig als je van diensten van Microsoft gebruik wilt gaan maken. Als je een nieuwe computer koopt met Windows 10/11 wordt tijdens de installatie gevraagd om je met je Microsoft account aan te melden. Bij Microsoft hebben ze grofweg twee soorten accounts:

Lees meer...

Snel en eenvoudig een backup van WordPress

Heb je een WordPress website en wil je graag een back-up van je site maken. Maar weet je niet goed hoe en/of waar je moet beginnen, dan ben je nu op de juiste pagina aangekomen. Op deze pagina leggen we uit hoe je in een paar eenvoudige stappen snel zelf een back-up kunt maken van je site. Je hoeft hiervoor geen geavanceerde webmaster te zijn of een nerd die de hele dag achter zijn computer zit. Het enige wat je moet kunnen in inloggen via het WP Admin gedeelte van je website. Verder heb je minimaal de volgende gegevens nodig:

Lees meer...

Backup maken van je WordPress site

Wanneer je een back-up wilt gaan maken van je WordPress website, dan moet je realiseren dat je WordPress website bestaat uit bestanden en uit een MySQL database. Mocht je alleen een back-up maken van je bestanden, dan heb je hier niet voldoende aan. In dit artikel geven we je een toelichting hoe je een complete back-up kunt maken van je WordPress site. Om een goede back-up te maken zijn er twee delen die je moet gaan opslaan:

Lees meer...

Word document versleutelen met wachtwoord

Soms maak je een document en deze wil je met iemand delen, maar je wilt er zeker van zijn dat andere personen niet zomaar toegang hebben tot het document wat je gemaakt hebt. Met Microsoft Word is het mogelijk om het document te versleutel met een wachtwoord.

Lees meer...

ek-voetbalpoule.nl Websites
trendic.nl Websites
gripopverlies.nl Websites

Google reCaptcha API key aanvragen

Als je een website hebt, dan heb je meestal ook wel een formulier op je website. Meestal duurt het niet lang voordat je ook via dat formulier SPAM gaat ontvangen. Om je formulier beter te beveiligen kan je gebruik maken van Google reCaptcha. Google reCaptcha Als je gebruik gaat maken van Google reCaptcha, dan kan je een veld aan je formulier toevoegen waarmee iemand die het formulier invult ook kan aangeven dat hij geen robot is. reCaptcha is een "gratis" dienst van Google, waarmee je het aantal SPAM berichten kan verminderen.

Lees meer...