DNN Open Source CMS voor Windows Servers

Sinds het ontstaan van DotNetNuke in 2002 (inmiddels bekent onder DNN) ontwikkelen wij voor onze klanten websites gebaseerd op het inmiddels bekend geworden Open Source CMS software. DNN is software voor het Microsoft Windows server platform. Inmiddels gebruiken miljoenen bedrijven deze software als basis voor een professionele en stabiele website met een groot scala aan mogelijkheden.


DNN Oplossingen

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van DNN oplossingen. Sinds 2002 maken wij gebruik van DNN software voor het ontwikkelen van websites. Door de kennis en ervaring die wij hebben opgebouwd leveren wij een breed scala aan DNN diensten.

DNN is een Open Source CMS voor een Windows Server in combinatie met een Microsoft SQL database. Het Content Management Systeem (CMS) is erg gebruiksvriendelijk en heeft een zeer grote gebruikersgroep op het internet. Met behulp van modules is DNN precies af te stemmen op je behoefte. Inmiddels zijn er duizend modules/extensies beschikbaar.

DNN Open Source CMS voor Windows Servers

 


 

Onze DNN diensten

Bij ons kun je diverse diensten voor DNN (voorheen DotNetNuke) afnemen. Of het nu gaat om een nieuwe website of om aanpassingen en beheer van je bestaande website.

 


Uw DNN Offerte aanvragen


DNN Extensions

De kracht van DNN

Een van de grootste kracht van je DNN website is dat je hem eenvoudig kan uitbreiden met onderdelen (ook wel modules of extensions genoemd). Door deze modules kan je je site helemaal aanpassen met die uitbreidingen die jij nodig hebt voor je website.


Hands On met Open Source

DNN is een Open Source CMS geschikt voor een Windows server. DNN heeft een actieve gebruikerscommunity. DNN maakt gebruik van modules om het uit te breiden.

Downloaden DNN (DotNetNuke)

Als je ervaring op wil doen met DNN, dan kan je via deze link DNN (DotNetNuke) downloaden.

DNN Downloaden

Was deze informatie nuttig?