Wie beheert onze servers? 

Wij zijn er van overtuigd dat een goede server essentieel is voor een goede internet ervaring. Of dit nu gaat om uw website, uw web-apllicatie of uw mobiele applicaties.

Een server die goed geconfigureerd is, met de juiste specificaties zorgt voor het verschil. Maar hierbij is niet alleen de hardware belangrijk. De architectuur van het netwerk en de software die gebruikt wordt voor de server spelen hierbij ook een grote rol.

Server beheer

"Als de bodem niet goed is, is de hele pizza niet goed."

Om direct invloed te hebben op onze eigen dienstverlening, voeren wij het beheer op al onze servers zelf uit. Met zorg maken we gebruik van de beste datacenters in Nederland en hebben we het risico op storingen verdeeld door meerdere datacenters te gebruiken met fall-back apparatuur. Daar waar noodzakelijk maken we gebruik van hardware configuraties die redudant zijn uitgevoerd op zo een optimale beschikbaarheid te kunnen garanderen voor uw website of internet-applicatie.

 


 

Onze Server diensten

De server is essentieel voor de online ervaring die u wilt neerzetten voor uw klant. De meeste problemen met een website of applicatie worden ook veroorzaakt door het hebben van de verkeerde server configuratie.

 

Was deze informatie nuttig?